maanantai 21. kesäkuuta 2010

Woman on a Mission

Eilen vietettiin oman äitini kanssa kunnon shoppailupäivä josta vielä osa sponsored by Äiti. Ihan parasta. Vietettiin koko päivä kaupungissa ja kierreltiin kauppoja aivan rauhassa (siis ilman että miespuolisia shoppailukavereita hengittää niskaan jokä hyllyn luona).

Tässäpä shoppailusaldoa vaatekaapin puolelle. Tyttöselle lähti Lindexiltä mukaan mustat ja valkoiset legginsit, Bamse-body ja perussukkikset. Itselleni löysin ihan mustat peruslegginsit. Prismasta löytyi superhalvalla kauniit valkoiset gladiaattorityyliset sandaalit, joita olinkin jo vähän etsiskellyt (toivotaan nyt että tuo sää sallii näilläkin kävelyn). Seppälästä tein yllättävän hyviä löytöjä, vaikka normaalisti en sieltä paljoa vaatteita itselleni löydäkään. Valkoinen Hunter t-paita oli söpönen ja menee hyvin kotivaatteena. Ihka ensimmäinen niittivaatteeni on kaunis harmaa neule. Lisäksi löysin vielä mustan löysähköhkön paidan, jossa on helmassa sivuilla rypytykset. Legginsien kanssa ihan lemppari.

Sisustustavaraa lähti mukaan Kodin1 ja Kodin terrasta. Tyttösen leluille piti saada jo isompi kori (vaikka sekin uhkaavasti täyttyi nykyisestä lelusaldosta). Suloinen hedelmäkori ja kukkia terassia koristamaan.Prismasta mukaan lähti vielä tuparilahjaksi saatuihin kehyksiin sopiva mustavalkoinen New York kuva. Kodin terrasta etsiskelin vielä kalustemaaleja, jotta pääsisin tuunailemaan vanhaa keinuhevosta, tarkoituksena on maalata se valkoiseksi, jotta sopii kotiin paremmin.

1 kommentti:

  1. Erittäin ihanat nuo gladiaattori kengät! Ja seppälään siis kannattaa mennä nyt shoppailemaan, kun kerta hyviä löytöjä tekee. :)

    VastaaPoista