perjantai 18. kesäkuuta 2010

Oops I Did It Again

Pientä postaustaukoa ilmassa, mutta vetoan kiireisiin ja useisiin menoihin. Kohta onkin taas auto alla, kun eilen puunailin meidän uutta (käytettynä ostettua) retromenopeliä, VW Jettaa vuodelta nakki. Auto ei ole kaunis, mutta ainakin siinä on persoonaa! Ja pienellä fiksailulla siitä saa kivannäköisen.

Kävin myös juhlimassa ystäväni tytön 2-vuotissynttäreitä ja uudet Nellyn kengät pääsivät koekäyttöön, olivat jalassa aivan uskomattoman mukavat! Ysätävni ihmetteli, että miten noilla voi kävellä ja vielä lapsen kanssa, mutta kaiketi se on vain tottumiskysymys.

Tilauksiakin on kotiutunut mukavasti. E.l.f-cosmeticsin viimeisin lähetys sisälsi e.l.f mineral starter kitin sävyssä light ja ainakin näin parin kokeilukerran jälkeen tykkäilen kovasti. Käyttö vaatii hieman opettelua, mutta eiköhän se siitä ala sujumaan. Peittää sopivasti ihon pienet ja vähän suuremmatkin virheet, mutta tuntuu silti iholla ihanan kevyeltä. Kyseisen sarjan meikit ovat yllättäneet minut kyllä erittäin positiivisesti. Kaikki tilaamani tuotteet ovat olleet hintaansa nähden erittäin laadukkaita.

e.l.f  mineral starter kit:
Mineral Foundation-SPF 15
Mineral Concealer-SPF 15
Mineral Blush
Total Face Brush
Blush Brush
Canvas Case

MSCHIC nettikaupasta tekemäni tilaus kotiutui ihanassa pienessä pussukassa. Tilaukseeni päätyi siis MSCHIC 3D mascara sekä Eyeshadow base sävyssä nude. Tilaajalahjaksi valitsin Eyeshadow Smokey eyen sävyssä graphity. Tuo silmämeikin pohjustustuote on aivan ihana. Normaalisti pitkän päivän aikana luomivärit tuppaavat kerääntymään luomivakoon ikävästi, mutta tätä alle, niin silmämeikki pysyy ihanan raikkaana ja siistinä koko päivän.


Lisäksi kesälukemiseksi tilaamani The Hillsistäkin tutun Lauren Conradin kirjoittamat L.A Candy sekä Sweet Little Lies. En malttanut olla heti aloittamatta ja pääsinkin L.A Candyn kanssa mukavasti vauhtiin. Tyttösen päiväunet tarjoavat hyviä lukuhetkiä teekupillisen ja tumman suklaan kanssa.


Päivän asuja en ole jaksanut ja ehtinyt kuvailla, mutta lupaan niitäkin heitellä väliin postauksiin mukaan. Katselin myös kameroita jotta saisin otettua parempilaatuisia kuvia. Kuvaamiseen käytän nimittäin tällä hetkellä Samsung Soul U-900 kännykkäni 5 megapikselin kameraa, jolla saa ihan ok-laatuisia kuvia ja ulkosalla jopa erinomaisia, mutta liikkuvaa kohdetta on vaikea ikuistaa mitenkään hyvin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti